TA ESCAPE ROOMET TILL ER!


Kistan av bortglömda legender är ett portabelt spel som kan spelas var som helst, till exempel ett konferans rum eller företags event. Spelet följer en bedårande berättelse om arv:


Har du någonsin drömt om att ha en rik släkting, som skulle lämna allt de äger för att bli ärvt av dig? Då har du tur, för idag är det verkligheten! En eccentrisk professor i arkeologi och känd skattjägare - Luka Bogdanovich. Han har rest runt världen, och upplevde samt upptäckte underilga och ibland mystiska saker. Ingen förvånan att han inte återvände från sina resor levande. Innan hans död så anlitade han oss, Fox in a Box, att fullfölja ett ovanligt testamente som innehåller enbart en mystisk kista. Inuti finner du omätbara rikedomar, resultatet av en livstid av arkeologiska och esoteriska upptäckter. För att testamentet ska gälla, måste du lyckas med att låsa upp kistan genom att lösa mysteriet som ligger bakom ditt arv.

Bjud ert team på en rolig teambuilding aktivitet som kommer att förbättra deras kommunikation och beslutstagande förmåga, medans de får en blick av världen från ett nytt perspektiv. Spelet kräver både kritiskt och kreativt tänkande, och att man är uppmärksam av detaljer.. Spelet varar i 60 minuter och kan spelas av upp till 15 spelare samtidigt. Ni får spela i 3 lag med 5 personer i varje lag och lagen tävlar mot varandra för att öppna varsin kista och ärva rikedomarna inuti.

För att diskutera detaljer och planera denna möjlighet maila oss på malmo@foxinabox.se