TA ESCAPE ROOMET TILL ER!

Kan ni inte komma till oss? Inga Problem!

SLOVE IT! Kan komma till dig!

Vi har två olika portabla spel för olika stora grupper, upp till 15 resp. 100 personer samtidigt: The Chest of Lost Legends och Las Vegas—Impossible Case.


The Chest of Lost Legends

Den berömda skattjägaren Luka Bogdanovich har lämnat efter sig en mystisk kista, fylld till brädden med rikedomar ackumulerade från hans liv av äventyr och upptäckter runt om i världen. Men det finns ett hake: för att få tillgång till denna förmögenhet måste du och ditt team klara av att lösa gåtorna och uppgifterna som omger detta unika arv. Tidigare försök har visat sig vara fruktlösa - kommer du att vara den som lyckas?

Kistan är inte bara full av skatter utan också av interaktiva utmaningar, gåtor och pussel. Det är nu upp till dig och ditt team att bevisa er värdighet och er skicklighet för att förtjäna denna ovärderliga arv. Är ni redo för äventyret som väntar? Detta spel kan upp till 15-20 spelare spela samtidigt, i lag om ca 5 pers!


Las Vegas—Impossible Case

Stig in till Casino Flamingo och "Las Vegas—Impossible Case"! Ägaren, William Joker, har bjudit in dig och digg team till en tävling. En tävling om en huvudvinst på 1 miljon dollar. Starten går när ni får ett kuvert, ett kuvert som innehåller den första av många gåtfulla ledtrådar som kommer att guida er genom en labyrint av pussel. Varje utmaning kommer föra er närmare den väl bevarade dolda miljonen.

Detta spel förbättrar deras kommunikations- och beslutsförmåga och kreativt tänkande samtidigt som de erbjuds en glimt av världen ur ett nytt perspektiv. Gruppen delas in i lag om cirka 6 personer och varje lag får en väska full av pussel och ett gemensamt pengaskåp med storvinsten. Denna uppslukande upplevelse rymmer upp till 100 personer samtidigt, vilket gör den idealisk för företagsevenemang, konferenser och teambuildingövningar.


Oavsett vilket spel du är intresserad av, skicka ett mail till info@sloveit.se för att börja planera din aktivitet! Vi tar spelet till dig, allt du behöver är stolar, bord och ett gäng taggade deltagare. Båda spelen tar ca 90 minuter, men räkna ungefär 2 timmar för hela upplevelsen med att sätta igång spelen och ev ta bilder efteråt. Låt spelen börja!

Låt SLOVE IT! förhöja ditt nästa evenemang med ett oförglömligt äventyr!